Farstukvist klar

Vi gläds åt att kunna fira in 2017 och att vi har varit ägare till drömkåken i två år på vår nya farstukvist. Det tog ett tag men nu är den näst intill klar. Huset har fått ny fasad på insidan och farstukvisten är byggd. Nu inväntar vi bara elektrikern som ska installera lite fasadbelysning och sen kan vi spika på den sista brädan som saknas på fasaden. 


Under 2016 har vi hunnit med en hel del. Det största och bästa är självklart den dagen vår son Milion föddes och flyttade in hos oss på Blomsterkungsvägen 354. Men vi har även hunnit renovera ett badrum, en tvättstuga, byggt en altan och farstukvist. Vi har dessutom tapetserat och börjat inreda Milions rum, mer om det i ett annat inlägg. 
Under 2017 är vårt mål att måla bland annat staketen på altanen och farstukvisten, ta bort en stubbe på framsidan, hjälpa vår nedkapade häck att växa. Och sen överväger vi om vi ska renovera vår lilltoa eller byta tak först. Efter takbyte och renovering av lilltoan är vi färdiga med alla stora renoveringar och kan förhoppningsvis pusta ut i ett par år. 


Färdigt resultat. Uppdaterat 170129
Renovering | | Kommentera
Upp