Målning och nytillskott

Hallå där! 
Det var inte igår. 
Sedan senast har vi utökat familjen. 180427 föddes Matheo och numera är vi en familj om fyra - mamma, pappa och två barn som bor här i drömkåken. 
Vi har även hunnit förlova oss. 150214 flyttade vi in och sov vår första natt i huset och tre år senare 180214 gick Walle ned på knä i samma hus och friade med sin lilla ringbärare Milion vid sin sida. Tänk vad vårt liv har förändrats sedan vi köpte vårt fina hem i slutet av 2014.

Nåväl, vad har hänt med huset sedan senast tänker ni? Tyvärr inga jätteprojekt, men under sommarens första dagar hann vi med att måla staketen på baksidan. Vi ska även måla träet som håller altantaket uppe och altanen på framsidan, men det får bli senare. 
Ett annat projekt vi har framför oss är att vi ska flytta väggen i Milions rum inåt i rummet och sedan bygga en garderob från hallen och mot Milions rum. Svårt att förklara, men det blir tydligare sen när jag kan visa med bilder. I dagsläget har vi en stor garderob med skjutdörrar i rummet i anslutning från hallen, men det ska få bli Matheos rum och därför behöver vi få bort garderoben därifrån som tar upp mycket utrymme just nu. Mer om det senare.

Matheo
Före
(null)
Efter, 1/2 staket klart
(null)
Efter, 1/2 staket klart
Efter, 1/2 staket klart
(null)





Renovering | |
Upp